Fra Bra til BEST i salg!

NETTKURS - fra bra til BEST i SALG

Bli den råeste selgerutgaven av deg selv!

Ønsker du å knuse dine og teamets salgsbudsjett? Ta med deg selv og dine selgere på dette kurset!

Gi deg selv eller dine selgere en kick-start med salgskurset "Fra Bra til BEST i salg".

Målet med dette kurset er at du skal bli den beste selgerutgaven av deg selv! Kurset er lagt opp som et selvstudium, noe som gjør læringen svært fleksibel i en hektisk hverdag.

Du vil få umiddelbar tilgang til kurset etter kjøp og tilgangen varer i ett år. Du kan ta kurset i det tempo du ønsker, og så mange ganger du vil i løpet av kursåret.


Dette får du i kurset
Kurset består av videforelesninger i tillegg til et omfattende arbeidshefte til nedlasting. Kurset innholder fire moduler, med tilsammen 40 underkapitler.

- ​Modul 1: Bli din egen mentaltrener
- Modul 2: Hvordan få en jevn strøm av nye kunder
- Modul 3: Hvordan close flere salg
- Modul 4: Hvordan selge mer og oftere til kundene dine
- Diplom for gjennomført kurs


Kurset har et mål for øye; at du skal oppnå de resultatene du ønsker og fortjener!
  • Få inn innsikt i hvor viktig den mentale tilstand er for å prestere optimalt, og hvordan du med enkle grep kan forbedre dine resultater ved rett innstilling.
  • Kundepsykologi – forståelse av hva kunden egentlig mener og trenger
  • Håndtering av innvendinger og hvordan du får closet salget - hver gang!
  • Bli tryggere i rollen som selger

Hvem passer kurset for
Kurset passer for alle som jobber med salg og salgsledelse og som ønsker å forbedre sine resultater, både nyansatte og etablerte.
 

Kom i gang med nettkurs

Kjøp tilgang til nettkurs her: 
klikk på link her

Spesialpris mars/april: kr 2 390,-  
(rabattkoden er allerede lagt inn for deg, 
ordinærpris kr 4 900,-)

 

Jens_salgstinget
​Kursleder

Jens-Hartvik Quanvik

Jens Hartvik er en motivator, kurs- og foredragsholder samt en av Norges råeste selgertrenere. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive, som igjen har ført til økt omsetning for den enkelte bedrift.

Historier fra kursdeltakere

Lettvint, enkelt, forståelig og målbart! - Fredrik Strøm
Jeg har nettopp blitt ferdig med kurset "Fra bra til BEST" og det har vært svært lærerikt og effektivt. Etter bare en uke har jeg tjent inn kursavgiften og litt til! Jeg har blitt en mye bedre selger og det er en metode som gir deg de svarene du lurer på,  og muligheten til å prøve å finne løsningene selv før du får fasiten, gjennom et skjema som følger deg under hele kurset. 

 
– Dan Robin Bredesen, eier og selger, 3D Service AS
Dette var en super bra oppfriskning for meg, jeg har nå blitt bevisst på suksessfaktorer jeg hadde glemt og i kurset utfordres du på å sette læringen/innsikten ut i live! 

 
- Ruben Andrè Holm Andersen, Salgs- og markedssjef, uteDESIGN AS
Da dette online-kurset ble tilgjengelig, var det ingen tvil; Dette skulle jeg kjøpe. All fokus på salg hjelper, og dette kurset er intet unntak. Jens er i kurset innom veldig mye sentralt innen salg som jeg selv har opplevd svært store resultater av i en årrekke! Spesielt de 6 prinsippene fra Cialdini! Hvis du har ambisjoner innen salg, så bør du kunne disse på rams! Jens er en energifull type med lidenskap for salg. Kurset synes jeg var flott lagt opp, og med relevante gode oppgaver som tvinger alle til det som er det eneste som faktisk betyr noe: nemlig å sette det man lærer ut i praksis.

Relaterte kurs:

handshake

Forhandlingsteknikk i salg

Bli tryggere på hva du bør fokusere på i dine kommende forhandlinger.
shutterstock_193539209

Presentasjonsteknikk

Lær deg kunsten å presentere ditt budskap, ide eller produkt profesjonelt, effektivt og slagkraftig. Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk
shutterstock_390101425

Ny som leder

Få kunnskap om hvordan du leder og motiverer, samt en innføring i ledelseteori og teknikker.
Chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
Chat-bottom

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.