Markedsføring med digitale medier

Effektiv markedsføring med digitale medier

Øk trafikken til din nettside ved hjelp av digitale og sosiale medier.

I løpet av kun en dag vil du lære sammenhengen mellom de ulike kanalene og hvordan du kan øke trafikken til deres nettside.

"Alle" bruker Google for å finne leverandører og produkter!

På direkte spørsmål til ledere i Norske bedrifter om hvor de selv går for å få svar på spørsmål, finne leverandører og produkter svarer samtlige «Google». Selv har svært få av disse noen strategi på hvordan egen bedrift skal bli synlig på søkemotorer eller har noen ide om faktisk synlighet og trafikk på nettstedet. Søkemotorer og sosiale medier som Facebook har fått svært sterke posisjoner i samfunnet vårt uten at bedriftene har greid å få et skikkelig utbytte av dette.

Ved å frigjøre midler fra markedsføring som ikke fungerer har en mulighet til å forsterke synlighet i nye digitale kanaler.

Søkemotoroptimalisering
Lær hvordan din bedrift og dine produkter og tjenester kan bli bedre synlig på Google og andre søkemotorer.
Å «Google» er blitt et godt innarbeidet begrep blant folk flest. Utbredelsen av smarttelefoner og bærbare enheter har forsterket dette ytterligere og med 70 millioner søk bare i Norge hver dag er det viktig for bedrifter å bli synlig. SEO er blitt et begrep blant markedsførere, og er en forkortelse for Search Engine Optimization. Kurset vil lære dere å skape en effektiv prosjektstyring for å kontinuerlig øke synlighet og trafikk fra Google. Vi jobber både med strategi i henhold til målgruppe, valg av søkeord, optimalisering av den enkelte side, men også se på helheten rundt kommunikasjon og kvalitet på innholdet på nettstedet.

Markedsføring på Facebook
Få en god innføring i hvordan du enkelt kan nå ut til dine målgrupper ved hjelp av Facebook.
Med 3.2 millioner nordmenn på Facebook er det liten eller ingen tvil om hvor viktig Facebook har blitt som markedsføringskanal. Vi ser likevel at et stort flertall av bedrifter ikke unytter det potensialet som ligger der. Denne delen av kurset vil ha fokus på hvordan en kan få trafikk fra Facebook til sin egen nettside på best mulig måte. Vi ser også på hvordan en kan gjennomføre kampanjer, annonser og konkurranser på Facebook og måle resultatet av disse.

Innholdsmarkedsføring
Bli god på å utnytte samenhengen mellom sosiale medier og søkemotoroptimaliseringen ved hjelp av engasjerende innhold.
Denne delen av kurset vil se på sammenheng mellom søkemotoroptimalisering og sosial media. Det er ingen stor hemmelighet at et nettsted som har innhold som engasjerer kunder skaper mer trafikk og høyere synlighet på Google. Innhold som engasjerer skaper også de beste Facebook artikler som i sin tur skaper trafikk til nettstedet. Begreper som push og pull markedsføring blir forklart og satt i sammenheng med en samlet effektiv strategi for å få mer trafikk på bedriftens nettside. Det vil bli vist eksempler og mulighet for spørsmål rettet mot egen bedrift.

Varighet: 
Kursets varighet er 1 dag

Hvem passer kurset for
Dette kurset passer for alle som jobber med markedsføring i dag. Enten du har tatt i bruk digital markedsføring og bare trenger litt påfyll, eller om du er ny ennen emnet og vil komme igang.
 
kleppe
​Kursleder

Kjetil Kleppe

Kjetil Kleppe har jobbet med strategiske prosesser rundt internett og digitalt markedsføring siden 2001. Hans spesialitet er i dag søkemotoroptimalisering og sosiale medier. Kjetil jobber til daglig i Megabite AS hvor han også er medgründer og -eier. 

Tid:

09:00 - 15:30

Sted / Dato:

Kontakt oss for mer informasjon

Pris:

4 450,-

Relaterte kurs:

shutterstock_193539209

Presentasjonsteknikk

Lær deg kunsten å presentere ditt budskap, ide eller produkt profesjonelt, effektivt og slagkraftig. Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk
shutterstock_244632889-600x400

Kommunikasjonsstrategi

Kurs i kommunikasjon og personlighet
shutterstock_365048603

Profesjonelle Powerpoint Presentasjoner

Profesjonelle Powerpoint Presentasjoner
Excel

Excel grunnleggende

Excel grunnleggende kurs
Chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
Chat-bottom

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.