LinkedIn workshop

LinkedIn-workshop

Vinn flere kunder, skap en profesjonell merkevare og skap ett nettverk som selger for deg og din bedrift!

Lær deg mulighetene som finnes på LinkedIn og hvordan du faktisk kan bruke denne plattformen for å oppnå best resultat.

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke det til å utvikle både karriere og forretningsmuligheter.

I denne workshopen skal vi hjelpe med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte bedriftens LinkedIn-satsing til neste nivå, slik at dere kan bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle alles karrierer.Målsetting med workshop
  • Lære ansatte  hvordan de kan bruke LinkedIn bedre i sin profesjonelle hverdag for å bli mer effektive og øke synligheten til bedriften.
  • Få konkrete arbeidsoppgaver som på dagen gir resultat på hver deltagers individuelle LinkedIn profil.
  • Sett sammen en lengre plan som gjør at bedriften kan jobbe langsiktig med de ansatte og LinkedIn, og hvordan de strategisk under en lengre periode kan få det til.
  • Lære de ansatte hvordan de bruker LinkedIn for å bygge et kvalitativt nettverk som gir bedriften tilgang til enda flere forretningsmuligheter


Introduksjon
Hvilke muligheter finnes med LinkedIn og hvordan vi faktisk kan bruke denne plattformen for å oppnå best resultat?

Strategi
Vi setter en klar strategi for hvordan deltakerne og avdelingen skal kommunisere på LinkedIn og hvem de skal nå ut til for å nå sine salgsmål ved hjelp av LinkedIn.

Optimalisering av personlige profiler
Vi går steg-for-steg gjennom hvordan deltakerne skal sette opp en effektiv profil som skaper det rette inntrykket og hvordan hele avdelingen strategisk skal bruke sine profiler felles rettet mot samme mål.

Prospektering på LinkedIn
LinkedIn er et kraftig prospekteringsverktøy. Vi kommer til å gå gjennom hvordan deltakerne kan bygge lister ved hjelp av LinkedIn på prospekts de skal komme i kontakt med for å nå sine og avdelingens mål.

Bygg langsiktige relasjoner med dine prospekts på LinkedIn
Under denne modulen lærer deltakerne hvordan de kan ta listene sine videre og hvilken prosess de skal bruke på LinedIn for å bygge langsiktige relasjoner som kommer til å se på deres bedrift som den beste leverandøren og ta de nærmere et konkret møte.

Markedsføring og engasjement på LinkedIn
I denne modulen går vi gjennom hvordan hver deltaker kan markedsføre bedriften og hvilke taktiske aktiviteter de kan bruke for å få mest engasjement samt hvordan de kan holde seg foran sine prospekts daglig for å skape varmere relasjoner som ser de som en autoritet.

Din aktivitetsplan
Vi kommer til å gå igjennom hvordan deltakerne skal jobbe langsiktig med LinkedIn og hva slags aktiviteter de trenger å gjøre hver uke for å oppnå gode resultater. Vi legger en personlig aktivitetsplan for hver deltaker slik at de vet hvilke aktiviteter på LinkedIn de skal fokusere på i fremtiden for å lykkes langsiktig.

Varighet
1/2 dag. 

Forkunnskaper
Ingen, men alle bør ha en profil på LinkedIn for å delta på kurset

 
Christoffer Bertilsson

Som foredragsholder stiller Norges fremste LinkedIn ekspert Christoffer Bertilsson. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.

Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.
Kursholder - Christoffer Bertilsson
Christoffer Bertilsson
Hvorfor er det så viktig med profil på LinkedIn
2019: året du bør satse på LinkedIn

Tid:

Kl 08:30 - 12:30

 

Sted / Dato:

Oscarsgate 27, Oslo

Dato: Ny dato kommer!


Ta kontakt om din bedrift ønsker bedriftsinternt kurs.

Pris:

Kr 2 600,- pr deltaker

Har du tidligere deltatt på et av våre LinkedIn frokostseminar, får du kr 500,- i rabatt på deltakeravgiften. Ta kontakt med event@hegnar.no for å få rabattkode for påmelding.

Påmelding:

Link til påmelding: 
Klikk på link her for påmelding
Chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
Chat-bottom

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.