Referanser

Referanser

Positiv Opplæring - kurs som tar deg videre!

Kundereferanser:


Fylkesmannen i Rogaland

Tilbakemeldinger fra deltakere på bedriftsinternt kurs i Presentasjonsteknikk (2018)
  • "Formidlingsevnen og tilstedeværelsen til kursholder. Han evnet å se og få med seg alle deltakerne på en positiv måte og hadde gode, konkrete tips fra egne presentasjonserfaringer. Det var fint at det var et maksimum antall på 10 deltakere på kurset. Hovedverktøyet "valp" var enkelt å forstå, og en følte at en satt igjen med et konkret verktøy som man kan bruke neste gang man skal presentere."
  • "Mange gode tips. Personlige tilbakemeldinger og råd etter presentasjoner."
  • "At det ble tatt opp video på vår egen telefon Synes det meste var bra"
  • "God blanding av øvelse og teori."Bing Hodneland advokatselskap DA MNA
Managing partner

Kurs i Presentasjonsteknikk  (2017)
Vi er svært fornøyde med deltakelse i kurs om presentasjonsteknikk. Vår kursleder Carl André Christensen var godt forberedt, både mht forståelse for vår bransje og kursets innhold. Det var lett å la seg engasjere av hans pedagogiske evner og personlighet. Kurset var meget relevant for oss, og til tross for flere av deltakernes mange år i praksis, så lærte vi noe nytt. Vi ser frem til å praktisere det vi har lært og å kunne benytte oss av de verktøy vi nå er utstyrt med. Han har fulgt oss godt opp i forkant av kurset. Vi anbefaler gjerne dette kurset videre til andre aktører i advokatbransjen og bransjer forøvrig.


Prosjektleder forretningsstøtte

Kurs i Presentasjonsteknikk (2018)
Den interne opplæringsgruppen i Schjødt gjennomførte kurs i presentasjonsteknikk for å bli bedre rustet til å holde interne kurs. Vi opplevde kursprogrammet som fleksibelt og aktuelt og kan anbefale dette!" 
Fagkonsulent i Naturdata

Kurs i Presentasjonsteknikk (april 2018)
Vi anbefaler gjerne dette kurset til andre. Vi hadde lenge snakket om å delta på et slik kurs. For at alle skulle kunne delta var det enklere for oss å arrangere hjemme hos oss selv.  Fikk formet kurset på det vi ønsket å hente ut av det, og fikk absolutt det vi hadde håper. Kursholder gjorde oss trygge med en gang og det var ok å utfordre seg selv i øvelser og framføring. I og med at vi er trygge på og kjenner hverandre godt fra før lærte vi gode verktøy for å gi hverandre tilbakemeldinger ved senere anledning. Vi har allerede prøvd ut det vi lærte og har fått veldig gode tilbakemeldinger på det vi har fremført etterpå. Står fram tryggere og har fått bort noen innøvde uvaner.
En energigivende dag som vi hadde bruk for og svært stor nytte av.   

MS Project for Plastsveis (2018)


Vi er godt fornøyde! Jeg har tatt i bruk programmet på mine prosjekt. Synes verktøyet er veldig bra, samt at jeg nå enkelt får framstilt framdriftsplaner for kunden. Liv var veldig flink! Og vi hadde noen fine kursdager her på Berg.ikm

Verneombud / IKM Testing AS

Tor Atles uttalelse om HMS grunnkurs:
Meget bra og innholdsrikt kurs. Sikke Otteren fortjener ros for en meget god og interessant gjennomgang av HMS-kurset. Med dette mener jeg at det var bra lagt opp, hun kunne det hun snakket om, og klarte å svare på spørsmål fra oss på stående fot. Hun var også smilende og imøtekommende gjennom hele kurset. Vil på det sterkeste anbefale alle som skal ta HMS-kurs om å ta dette hos Positiv Opplæring.


elvebredden-catering

Innehaver og daglig leder / Elvebredden Catering

Espens uttalelse om kurset Bli bevisst din lederstil:
Vi har stor økning i salget, og samtidig i antall ansatte, og fant ut at vi burde ta kurset "Bli tryggere i lederrollen", så jeg meldte på megselv og to avdelingsledere. Vi var skeptiske til hvor mye nytte vi kunne få av et slikt kurs, og ble veldig overrasket over hvor mye vi lærte! Jeg kan trygt anbefale dette kurset til enhver med personalansvar, uavhengig om det er for mange eller få personer!


sandnes-kommune

Undervisningsinspektør / Sandnes Kommune

Deltaker uttalelse om kurset Ny som leder:
Veldig kjekt og nyttig kurs. Gode og ikke minst praktiske tips til hvordan jeg kan jobbe videre med min lederstil. Positiv Opplæring hadde gode kurslokaler og veldig flink kursleder. Kan sterkt anbefales til andre.

 
Chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
Chat-bottom

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.