Hvem er vi

Hvem er vi

Positiv Opplæring - kurs som tar deg videre!

Kvalitet er avgjørende

En god kursopplevelse starter ofte med en dyktig og inspirerende kursleder. En av våre høyeste prioriteringer er derfor kurslederne, og vi bruker mye ressurser på å hente de beste innenfor de ulike fagområdene. Gjennom grundige kursevalueringer får vi bekreftet at våre kursledere er i en særklasse.

En positiv opplevelse

Vi i Positiv Opplæring er opptatt av å skape en positiv opplevelse rundt læringen. Miljøet rundt arrangementet og den personlige kontakt med hver enkelt kursdeltaker er viktig for at samtlige kursdeltakere skal få fullt utbytte, både faglig og sosialt.

Historie

Positiv Opplæring er en av Norges ledende leverandører av kurs og konferanser mot næringslivet. Selskapet ble startet i 1994, og regnes som en av landets eldste og mest erfarne kursleverandører. 1. november 2017 ble Positiv Opplæring Norge AS ble funsjonert med Hegnar Media AS.

Positiv Opplæring tilbyr et bredt spekter av åpne kurs innenfor blant annet: HMS, økonomi, regnskap, ledelse, HR, jus, office, børs, finans, salg, markedsføring, PR og kommunikasjon. Våre kurs holdes i alle de store byene, men i all hovedsak i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy kurs som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.
 
Chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
Chat-bottom

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.