Frokostmøte 10. september på Forus - Positiv

Frokostmøte 10. september på Forus

I samarbeid med Haver Advokatfirma inviterer vi våre kunder og samarbeidspartnere til et nyttig frokostmøte!

10.07.2015
Tema: 
Nedbemanninger og endringer i arbeidsmiljøloven.

Den senere tids endringer i arbeidsmarkedet i regionen gjør at mange bedrifter dessverre må nedbemanne. Ved å følge lovens spilleregler kan man foreta nødvendige endringer for bedriften samtidig som man sikrer de ansattes rettigheter. Vi vil se nærmere på hva som kan være en god prosess når nedbemanning blir nødvendig.

Lovgiver har i løpet av våren foretatt flere endringer i arbeidsmiljøloven, noen endringer krever tilpasninger hos arbeidsgiver, andre endringer åpner nye muligheter. Flere endringer har fått virkning fra i sommer, videre er det foreslått ytterligere endringer som ikke er ferdig behandlet i Stortinget.  Få en innføring i aktuelle temaer som midlertidige ansettelser, aldersgrenser og konkurranseklausuler.   


Velkommen til våre lokaler i Kanalsletta 4 på Forus. En lett frokost og kaffe serveres fra kl 0830, programmet starter kl 0900 og er ferdig kl 1100.

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på i dag for å sikre plass. Påmeldingsfrist er mandag 7. september.

Meld deg på via skjema under eller kontakt oss på e-post: kunde@positiv.no eller telefon: 4000 1131.

Arrangementet er gratis!

 
Chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
Chat-bottom

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.