Slik får du kundemøter i 2016

Hvordan selge i 2017

Kjøpsutløsende kommunikasjon

Å være selger i anno 2017 er en stor utfordring.

Relasjonssalg er på vei ut og en ny type selger, en versjon 2.0, er den som lykkes i vår nye digitale hverdag. Kundene svarer ikke lenger på telefonen eller på e-post. Når du får dem i tale, krever det mye for å få et kvalifisert møte. Forskning viser at 97 % av kundene dine går gjennom en kjøpsprosess, uten at din bedrift blir involvert. I vår digitale hverdag, har kunden funnet helt nye arenaer å hente kjøpsinformasjon fra.

Under dette salgskurset vil du få en innføring i den nye kundereisen og hvordan du kan kommunisere og handle for å få salget ditt. Det handler om å gjøre deg relevant og interessant for kunden. Målet med salgskurset er å gi deg den nødvendige forståelsen og de rette verktøyene til å komme i posisjon hos kunde og i en selgende dialog. Kurset inneholder foredrag og en workshop med innføring i kundenes nye kjøpsprosesser, verktøy for å identifisere de kjøpsutløsende kriteriene og hvor på kundereisen din innsats vil gi best resultater.
 
Hovedemner
Den nye kundereisen
Kjøpsutløsende kommunikasjon
Den nye selgeren og dens hverdag

Hvem passer kurset for
Kurset passer for alle selgere og markedsførere innen B2B og B2C

Målet med kurset
�� gi deltagerne verktøy, forståelse og innsikten om hvordan øke salget i 2015 og fremover.

Forkunnskaper
Ingen

Varighet
1 dag
 
alain fassotte2
​Kursleder

Alain Fassotte

Alain entreprenør, blogger og foredragsholder. Han har over 20 års erfaring med salg og markedsføring og var inntil nylig salgsdirektør i Creuna, som jobber med noen av Nordens største merkevarer. Alain er en ettertraktet foredragsholder både for næringsliv og høyskoler og har særdeles positive tilbakemeldinger, både på fag og formidling. Alain er i dag grunnlegger og spesialrådgiver i Sometier AS.
 

Tid:

09:00 - 15:30

Sted / Dato:

Ta kontakt for tilbud!

Pris:

3 990,- 

Relaterte kurs:

handshake

Forhandlingsteknikk i salg

Bli tryggere på hva du bør fokusere på i dine kommende forhandlinger.
photo-1472417583565-62e7bdeda490

Salgsledelse

Lær velprøvde modeller for salgsledelse, og få konkrete verktøy på hvordan du kan lede og motivere selgere og salgsteam til bedre resultater.
shutterstock 193539209

Presentasjonsteknikk

Lær deg kunsten å presentere ditt budskap, ide eller produkt profesjonelt, effektivt og slagkraftig. Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk
shutterstock 244632889-600x400

Kommunikasjonsstrategi

Kurs i kommunikasjon og personlighet
chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom