Profesjonelle websider for din bedrift

Lær å lage profesjonelle websider for din bedrift

Ønsker du å lage en webside som ikke krever noen datakunnskaper?

​På dette kurset vil vi vise deg hvordan du kan produsere profesjonelle websider for din bedrift på en rask og effektiv måte.

Enkelt og brukervennlig verktøy
På kurset bruker vi Webnode, som er et verktøy for rask og enkel bygging av websider. Verktøyet er enkelt og online, og du kan bruke ditt eget domene. Dette er en god løsning for personlige sider, firmasider og nettbutikker.

Maler og domener
I systemet til Webnode finner du hundrevis av moderne maler skreddersydd for individuelle behov. Du kan videresende eller overføre et eksisterende domene til Webnode. Har du ikke eget domene kan du registere dette hos Webnode direkte.

Enkel oppdatering via PC eller smartphone
Når websidene er produsert kan de oppdateres via din PC eller via iPhone, iPad eller lignende.

Eget administrasjonsområde og individuelle tilpasning
Løsningen er webbasert og lagres hos Webnode. Du vil registrere deg som en administrator for ditt eget administrasjonsområde, og oppdateringer og produksjon av websidene skjer ved at du logger deg inn med brukernavn og passord. Hver side på ditt webområde lages ved hjelp av et enkelt online-verktøy – og design og innhold velger du etter behov. Vi viser deg hvordan du kan bygge inn tekst, bilder, videoer, spørreskjemaer og annet på din websider.

Hvem passer kurset for:
Det er en fordel at du har litt forståelse for hvordan du kan bruke PC som verktøy, men du trenger ingen avansert kunnskap innenfor IT eller programmering. På dette kurset vil vi vise deg spesifikt hvordan du kan lage en webside tilpasset en bedrift (vi går ikke gjennom produksjon av nettbutikk på dette kurset).

Målet med kurset:
Kurset skal gi deg et raskt innblikk i hvordan du enkelt kan lage profesjonelle websider for din bedrift.

Varighet
1 dag 0900 - 1500
 
Inkludert i kurset
Du vil få tilgang på 3 måneders gratis prøveperiode når du deltar på dette kurset. Det vil si at du ikke vil betale noe som helst de første 3 månedene for websidene dine. Etter det vil du måtte betale en månedlig avgift for at websidene skal være synlige på nett. Det finnes en gratisversjon, men for å få tilgang på en mer profesjonell løsning for din bedrift anbefaler vi et standard abonnement som koster NOK 83 per måned.

Her er noen eksempler på websider produsert via publiseringsverktøyet Webnode:
  • www.stavanger-rental.com
  • www.aktivkunnskap.no
  • www.tanangerhavn.no

Annen viktig informasjon: Krav til utstyr
Du må ha med din egen PC som du kan koble opp mot Internett – det skal ikke benyttes iPad eller lignende under selve kurset, men en vanlig PC. Det er tilgang til trådløst Internett i kurslokalene. Vi anbefaler også at du har med digitale fotografier på din PC, som du ønsker å bruke for å presentere din bedrift, og som du kan legge ut på websidene. Vi ber deg om å laste ned den siste versjonen av nettleseren Google Chrome før du kommer på kurset. Denne nettleseren er den gunstigste å benytte for å redigere dine sider. Google Chrome kan du laste ned her på et par minutter.
kathrine j%c3%b8lle wathne
​Kursleder

Kathrine Jølle Wathne

Kathrine Jølle Wathne har lang erfaring med undervisning for næringslivet, og underviser i en rekke fag som websider, presentasjonsteknikk, markedsføring, kommunikasjon og salg. Hun får svært gode tilbakemeldinger på sine kurs.

Tid:

09:00 - 15:30

Sted / Dato:

Datoer kommer

Pris:

3 990,-

Relaterte kurs:

shutterstock 365048603

Profesjonelle Powerpoint Presentasjoner

Profesjonelle Powerpoint Presentasjoner
shutterstock 244632889-600x400

Kommunikasjonsstrategi

Kurs i kommunikasjon og personlighet
excel

Excel grunnleggende

Excel grunnleggende kurs
shutterstock 390101425

Ny som leder

Kurs: Ny som leder - Få kunnskap om hvordan du leder og motiverer, samt en innføring i ledelseteori og teknikker.

Påmelding:

chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom