Muligheter ved digitalisering

Muligheter ved digitalisering

Skap vekst i din bedrift!

Digitaliseringens plass i din forretningsmodell

Du kan i nyhetene hver dag lese dramatiske oversikter om at “Robotene Kommer”, 25% av alle jobber blir automatisert bort” og “digitaliser virksomheten din i dag”. Dessverre er det ikke like mange som rådgir deg på
hvordan du faktisk kan begynne prosessen med å ta i bruk digitale verktøy for å jobbe mer effektivt, smartere og hvordan du kan forenkle prosesser.


Dette kurset vil gi deg faglig kompetanse og praktisk utbytte på hvordan du kan digitalisere prosessene rundt for å nå ut til dine kunder.  Lær hvordan du kan skape et godt og varig kundeforhold samt skape vekst i din bedrift ved hjelp av digitale verktøy.

I kurset vil du få innsikt i hva som skal til for at dere attraherer og konverterer flere kunder i digitale kanaler. Delta og lær hvordan du kan starte med å digitalisere og automatisere prosesser, kundekommunikasjon, markedsføring og salg.

Innhold i kurset: 
Den digitale kundereisen
 • Hvor godt kjenner du dine egne kunder, og hvordan ser den digitale kundereisen ut for deres kunder?
 • Her vil vi benytte deler av Google Sprint/design thinking metodikk og jobbe oss gjennom øyeblikk hvor kundene tar kjøpsbeslutninger om produkter og tjenester fra deres egen bransje.
Differensier deg fra andre i din bransje
 • Hvordan bygge en kjernehistorie knyttet til deres verdier, visjon og misjon som differensierer dere fra konkurrenter og som selger uten å virke selgende. Kunnskapsbasert markedsføring, gi verdi gratis og utdann din kunde.
 • Vi vil lage et kunnskapsbasert tilbud som appellerer til en bred målgruppe (både gratis og betalt).
Skap vekst i bedriften gjennom sosiale medier
 • Hvordan gi verdi i sosiale medier, bygge merkevare, engasjere dere i hva deres kunder gjør og selge deres produkter og tjenester samtidig.
 • Inbound marketing. Hva er det og hva bør dere gjøre? Hva kan dere få til med verktøy som for eksempel Hubspot og Leadpages.
 • Hvorfor og hvordan bør dere blogge? Tips for å skape en bloggartikkel som blir funnet av dine kunders beslutningstakere
 • Hvordan kan du lage et digitalt system for å tiltrekke deg og konvertere kunder?
 • Vi skaper et kart over hvordan du skal tiltrekke deg leads og konvertere dem til kunder online.
Hvem passer kurset for
Kurset passer godt for deg som har ansvar for å skape vekst i din bedrift og som ønsker å få en grundigere innføring i hvordan du kan gjøre dette ved bruk av digitale verktøy.

• Daglig leder
• Ansvar for salg og markedsføring

Mål for kurset
Du vil få inngående forståelse for:
 • Hvordan den digitale kundereisen ser ut, og viktige øyeblikk dine kunder tar sine beslutninger digitalt
 • Hvordan du kan engasjere dem i dialog ved hjelp av digitale verktøy
 • Hvordan du kan attrahere kunder til din virksomhet og konvertere leads til salg

Kursform

Vi bygger kurset rundt praktiske eksempler og hva som er vist å fungere for andre og vil i dette kurset veksle mellom innsikt (maks 10 min), deretter går vi sammen i grupper for å diskutere problemstillinger og løsninger og for hvert tema blir det en oppsummering i plenum for å sikre god læring på tvers.
 
tonje-elisabeth-aaroe
​Kursleder

Tonje Elisabeth Aarøe

Tonje Elisabeth har jobbet som rådgiver i selskaper som Google, Microsoft og Hegnar og hatt eneansvar for å skape vekst for kundene av disse selskapene ved bruk av digitale plattformer.

Tonje Elisabeth hjelper bedrifter med forbedring av resultater ved bruk av praktiske verktøy. Selv har hun bodd og arbeidet i multikulturelle miljøer som for Orbitz Worldwide i Paris og Elizabeth Arden i Geneve. Hun har svært god praktisk og teoretisk kompetanse på de utfordringene en virksomhet møter i en stadig mer globalisert verden, hvor digitalisering av arbeidsprosesser står sentralt og hvordan du kan sørge for at de ansatte trives i en tid med endring, disrupsjon og automatisering av arbeidsoppgaver.

Tonje Elisabeth har blant annet snakket om Ledelse i Den 4de Industrielle Revolusjonen på Tekna’s Digitale Lederkonferanse.
Omtale

“Vi opplevde at Tonje leverte godt på oppdraget. Hun var genuint opptatt av at hver enkelt skulle lykkes, og viste stort personlig engasjement for oppgaven. Det er alltid en utfordring å gi dataopplæring til ansatte med ulike forkunnskaper, og Tonje balanserte opplæringen på en svært god måte slik at alle fikk godt utbytte av kurset. Vi kan gi våre beste anbefalinger av Growthitude v/Tonje Elisabeth Aarøe!”
Thomas M. Johanson, Daglig Leder Humanistskolen

“Tonje Aarøe hadde innlegg i et av våre nettverksmøter (VIRKE Nettverk). Hun ga et utrolig godt og enkelt forståelig innlegg med masse praktiske tips for håndtering av Facebook side, Instagram og andre digitale plattformer. Samt mye annet til forenkling av digitalisering. Meget informativt og til å ta med hjem og ta i bruk.”
Anja Hagen Kleivan, Daglig Leder HTH Kjøkkenforum, Alnabru

Tid:

09:00 - 15:00

Sted / Dato:

Oslo
18. april 2018

Pris:

Kr 5 990,-

Abonnenter av Finansavsien/Kapital får kr 500,- i rabatt.
Be om rabattkode: kunde@positiv.no

Relaterte kurs:

photo-1472417583565-62e7bdeda490

Salgsledelse

Lær velprøvde modeller for salgsledelse, og få konkrete verktøy på hvordan du kan lede og motivere selgere og salgsteam til bedre resultater.
shutterstock 193539209

Presentasjonsteknikk

Lær deg kunsten å presentere ditt budskap, ide eller produkt profesjonelt, effektivt og slagkraftig. Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk
jon ivar johansen atferds%c3%b8konomi

Lær å knekke mestringskoden!

Lær hvordan du kan lykkes ved å knekke din mestringskode. Kurset er basert på forskning
shutterstock 244632889-600x400

Kommunikasjonsstrategi

Kurs i kommunikasjon og personlighet

Påmelding:

chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom