Bli endringsleder

Bli endringsleder

Kvalifiser deg for fremtidens muligheter i en ny epoke for norsk arbeidsliv.

Få endringskompetansen du trenger for å lede og stå i endring.

Få innsikt i hvordan du leverer mer med mindre ressurser, går den ekstra mila og samtidig overlever som menneske.

Hver enkelt leder utfordres til å ta et større personlig ansvar for hvordan de lever og leder seg selv og andre på en bærekraftig måte. Bli en rollemodell for bærekraftig lederskap og skap velvære på alles bunnlinje; egen, bedriftens og planetens.
 
Dette lærer lærer du: 
 • Få flere perspektiver og forstå sentrale sammenhenger og problemstillinger knyttet til ledelse.
 • Forstå det destruktive lederskapet med formål om å utvikle det konstruktive og effektive lederskapet.
 • Få innsikt i hvordan lederskapet påvirker nytenkning, utvikler samspill og driver endring.
 • Lær hvorfor kultur er det viktigste av det viktige. Forstå lederens rolle.
 • Få utvidet innsikt og oversikt over sammenhengene mellom ledelse, helse og energi med mer menneskekunnskap.
 • Lær hvordan energikilder blir verdidrivere i utvikling av lederskap.
 • Du får innsikt i balansert livsstil  som en bærekraftig strategi for sunt lederskap, sunn kropp, sunt sinn, sunt hjem & familie, sunn karriere og økonomi, samt et sunnere samfunn. 
 
Kurset passer for ledere som ønsker å styrke sin innsikt og forståelse for viktige sammenhenger i rollen som endringsleder.
 
Målet med kurset
 • Du styrker egne forutsetninger for å realisere ambisjonen om å skape lønnsomhet gjennom menneskelige ressurser.
 • Kurset bidrar til at du lykkes som endringsleder i en tid hvor det meste handler om endring og omstilling. Du underbygger egen arbeidskraft i urolige tider, som bidrar til å sikre en lang karriere med kraft, energi og tilstedeværelsen.
 • Gjennom bedre forståelse for sammenhenger utvikler du klokskap. Klokskap er kanskje den viktigste lederegenskapen du kan ha. Klokskap styrker dine forutsetninger for å lede med mer vind i seilene og gir økt innsikt i hvordan du bygger om båtens mens dere ror.
 • Du får økt innsikt og inspirasjon til strategier for langsiktig vekst og utvikling i et bærekraftig perspektiv. Slik gis du forutsetninger for å tilføre arbeidsgiver større verdi.
 • Med bedre forståelse for sammenhengene, flere og bredere perspektiver, gis du forutsetninger for å ta mer bevisste valg og bedre beslutninger.
 • Du får tilgang til verktøy som utvikler energistrategi og gir inspirasjon til handlingsprogrammer.
 • Du får tydeliggjort egne utviklingsområder og tilgang til verktøy for å drive egen utviklingsprosess slik at du sikrer egen arbeidskraft. Arbeidskraft er kanskje den viktigste verdien du har i urolige tider preget endring og omstilling.
 • Du utvikler deg i retning av å bli en rollemodell for bærekraftig lederskap. Bonus vil være mer tid, energi og glede. 
 
Varighet og gjennomføring

Kurset gjennomføres over en effektiv dag fra kl 09-16 med en kombinasjon av foredrag og refleksjonsoppgaver.
 
Inkludert i kurset
Kompendium med oppgaver og verktøy er inkludert i kurset. Alle som deltar på kurset får boken Endringsledelse – Bli en bærekraftig endringsleder. Boken er skrevet av kursholder Randi Næss og utgitt på Hegnar Media høsten 2015.
 
Kurset bygger på trender og tendenser i dagens samfunn og arbeidsliv. Det har en faglig forankring i etablert teori og forskning.
 
Etter kurset gis du tilgang til et lukket nettverk og forum på nett med tidligere og kommende deltagere. Dette er et fellesskap med likesinnede som inspirerer, støtter og hjelper hverandre i lederhverdagen. Nettverket vil bidra til å styrke egen gjennomføringsevne innenfor utviklingsområder du har definert for deg selv. Du videreutvikler og skaper nye relasjoner til glede for deg selv og din karriere.

I media
NHO-direktør Kristin Skogen Lund poengterer i Aftenposten 3. januar at Norge står overfor en ny epoke og at det er snakk om en revolusjon. Hun mener vi må ut av komfortsonen og tilegne oss relevant kompetanse for å delta i verdensmesterskapet og gripe fremtidige muligheter. Noen omtaler fremtiden som en krigssone.
 
Dagens ledere må gå i ukjent terreng. Da er det ekstra viktig å klare å kombinere innsikt og oversikt. Artikkelen understreker at endringskompetanse er mer relevant enn noen gang.
 
Aftenposten 3. januar http://www.aftenposten.no/okonomi/NHO-direktoren-Norge-er-ikke-flinkest-i-klassen-8300258.html
 
randi n%c3%a6ss
​Kursleder

Randi Næss

Randi er lederutvikler og endringsleder som brenner for å utvikle lederskap, inspirere for bevisst livsstil og drive endring. Hun har skrevet boken Endringsledelse – Bli en bærekraftig endringsleder. Randi ledet en av fire store samordningsprosesser mellom flyselskapene SAS og Braathens. I tillegg til solid ledererfaring og endringskompetanse fra anerkjent nasjonale, nordiske og internasjonale selskaper, har hun gjort utradisjonelle valg og ledet seg selv gjennom personlige endringsprosesser. Randi har hatt ledermentor og vært ledermentor for andre ledere. Randi har en Master of Management fra BI. 
Alle kursdeltakere får boken

Endringsledelse

Skrevet av kursleder Randi Næss

Relaterte kurs:

office

Pivottabeller og rapportering i Excel

Pivottabeller og rapportering i Excel
shutterstock 314427548

Økonomi for ledere og beslutningstakere

Kurs i økonomi rettet mot ledere og beslutningstakere
excel

Excel avansert

Excel Videregående
excel

Excel videregående

Bli med på et spennende kurs i Excel videregående. Passer for deg som kan litt fra før.
chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom