Ledelse

Ledelse

Utvikle dine lederegenskaper, bli en bedre leder!

Kommende kurs

Lederutvikling
Dette kurset gir innføring i kjernen i god ledelse. Kurset viser hva som skal til for å få frem ditt ytterste potensial som leder.
Coaching for ledere
Du skal lære å bruke den suverent mest effektive kommunikasjonsformen for å motivere medarbeidere/kollegaer og oppnå de beste resultater.
 
Grensesetting
Er du bevisst på hvor dine grenser går og er du i stand til å sette de på en positiv måte? Bli med på kurs i hvordan du gjør dette i praksis. 
LinkedIn-kurs
Mer enn 1,5 millioner nordmenn har en LinkedIn-profil, men de færreste utnytter denne godt nok. Med en sterk LinkedIn-profil får du det beste utgangspunkt for å skape gode nettverk.
Effektiv møteledelse
Oppnå effektive møter med bedre resultater!
Dette er kurset for deg som vil skape engasjerende og produktive møter der deltakerne blir aktivt involvert, og det skapes synlige resultater. 
Ny som leder
Vi har sjeldent hatt et mer presset arbeidsmarked enn i dag. Få praktisk kunnskap og gode verktøy om hvordan du leder og motiverer mennesker til å skape resultater for din bedrift.
Styrearbeid på 1-2-3
Kurset  for deg som har styreverv i dag,  eller bare ønsker å sette seg inn i styrets oppgaver og ansvar.
Stå støtt i rollen som leder
Kurset for deg som har ledererfaring og ønsker å videreutvikle deg som leder. Kurset passer perfekt for deg som har tidligere har tatt kurset "Ny som leder".
Salgsledelse
Lær enkle og velprøvde modeller for salgsledelse, og få konkrete verktøy på hvordan du kan lede selgere og salgsteam til bedre resultater

Har du eller din bedrift andre kurs- eller kompetansebehov innen ledelse? Vi skreddersyr kursopplegg for å tilpasse oss deres behov.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.
Les mer »
Kontakt oss »

Bedriftsinterne kurs

chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom