Events - Konferanser, frokostmøter, arrangement

Konferanser

Konferanser for norsk næringsliv med utgangspunkt i dagsaktuell tematikk hentet fra Finansavisen, Kapital og Hegnar.no

Supert arrangementHØY STADARD PÅ ALT  - Dette slår Xxxxkonferansen, effektivt og på gassen de timene det varte - Utmerket konferanse, vel verdt billetten Bra arrangement med spennende innhold og foredragsholdere - Veldig bra arrangement og det eneste jeg kjenner til med denne profilen - Skulle ønske det kunne være minst 2 ganger pr år - Same precedure as this year! - Takk for en fin konferanse - Gleder meg til neste gang - For meg en utbytterik dag! - Takk for bok og strålende arrangement - Suverent! - God, komprimert info fra dyktige analytikere! - God stemning og atmosfære på hele arrangementet! -  Toppkarakter!  - Tusen takk! - Super dag!
 
Positiv Opplæring er teknisk arrangør for Hegnar Medias konferanser.
For spørsmål kontakt oss på e-post:  kunde@positiv.no eller telefon: 4000 1131

Ønsker du å bli sponsor eller har du forslag til gode foredragsholdere? - ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Er du student og kan tenke deg praktisk erfaring med å arrangere events? Vi har mange spennende prosjekter der vi gjerne benytter studenter som har interesse og engasjement for næringslivet og vår tematikk. 
 
teknisk arrang%c3%98r

Hjelp til gjennomføring av din event?

Vi i Positiv Opplæring har lang erfaring med gjennomføring av konferanser og arrangement, og vi hjelper gjerne deg.
Enten det er konferanse for dine kunder og samarbeidspartnere eller intern event i bedriften kan vi ta oss av alt fra plannlegging til gjennomføring.

I løpet av mange år i markedet har vi opparbeidet oss en uvurdelig portefølje av foredragsholdere, kontakter og ikke minst erfaring på området, dette vil vi benytte oss av til din fordel i planleggingen og gjennomføringen av ditt arrangement!

Ta gjerne kontakt med oss en uforpliktende prat, vi ser frem til å høre fra deg!

E-post: bente.leirvik@hegnar.no
Telefon: 911 95 337
chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom