Kontraktsjus

Kontraktsjus

Lær å sette opp juridisk holdbare kontrakter i en korrekt språkform

Lær hvordan du kan unngå de vanligste fallgruvene og spare din bedrift for store tap.

Du vil lære hvordan du planlegger og gjennomfører en god kontraktsprosess, samt hvordan du kan vurdere og fordele risiko ved inngåelse av avtaler.

Stoffet blir presentert på en levende og engasjerende måte med en rekke praktiske eksempler.

Kursleder vil gå nærmere inn på formkrav og språkform for gode avtaler, samt gi råd om hva avtalen bør inneholde. Til slutt vil du også få en innledning i tolkningsprinsipper for hvordan avtaler vil bli tolket ved eventuelle rettsoppgjør.

Få grunnleggende juridisk forståelse, og reduser risikoen for din bedrift ved fremtidige inngåelser av avtaler.

Positiv Opplæring vil søke Advokatforeningen om godkjenning av kurset som obligatorisk etterutdanning for jurister. Søknaden sendes i etterkant av kurset.
kristoffer aasebo2
​Kursleder

Kristoffer Aasebø

Kristoffer Aasebø er partner i advokatfirma Bull&Co. Han bistår i hovedsak med rådgivning innen fast eiendom, restrukturering, konkurs, transaksjoner, kontraktsrett, plan- og bygningsrett og forvaltningsrett. Har vært sentral i en rekke transaksjoner som har involvert større eiendommer og eiendomsselskaper

Tid:

09:00 - 15:30

Sted / Dato:

Dato kommer

Pris:

4 450,-

Relaterte kurs:

office

Pivottabeller og rapportering i Excel

Fra transaksjonsdata til en forståelige rapport. Vi går gjennom blant annet: Rapportering – forskjellige teknikker, Formelbaserte rapporter, Pivottabellbaserte rapporter, Kombinasjoner av pivottabeller og formler og mye mer
shutterstock 314427548

Økonomi for ledere og beslutningstakere

Kurset gir deg mye kunnskap om økonomi hvor rollen til lederen og beslutningstakeren er i fokus. I løpet av to intensive kursdager lærer du hvordan du kan styre kostnadene og få oversikt over inntektene. Du vil få innblikk i mange praktiske tips til økt lønnsomhet som du kan benytte i din egen hverdag.
excel

Excel avansert

Excelkurset for deg som allerede er aktiv bruker av programmet. Kurset Excel Avansert viser deg hvordan du kan jobbe effektivt og tidsbesparende. Kurset passer for deg som bruker Excel regelmessig, og som ønsker å få fullt utbytte av programmet.
excel

Excel videregående

Excelkurset for deg som har grunnleggende kunnskaper, og vil lære mer. La Excel forenkle din arbeidshverdag! Mange av oss bruker Excel fra tid til annen uten å få helt dreisen på det. Videregående Excelkurs er derfor blitt svært populært. Her lærer du litt mer om hva som går an å gjøre med ulike funksjoner i programmet.

Påmelding:

chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom