Lær å knekke mestringskoden!

Lær hvordan du lykkes!

Hvordan knekke "mestringskoden"

Hvorfor er det slik at 90 % av oss ikke greier å endre innarbeidede vaner selv om vi setter oss mål, vet hva som skal til, vil endre og er motiverte?

Få innblikk i hva forskningen sier er grunnen og hva som skal til for å lykkes!

BLI MED PÅ WORKSHOP OG LÆR Å KNEKKE DIN MESTRINGSKODE!  
  • Lær hva forskningen kan dokumentere er effektive metoder for å utvikle talent og å prestere på høyt nivå innen salg, ledelse, idrett, skole eller annet. 
  • Hvorfor er det viktig å trene utenfor komfortsonen for å bli smartere og for å knekke koden?
  • Hvorfor din innlærte innstilling til eget medfødt talent, evner og intelligens er din største begrensning for å knekke mestringskoden.
  • Hvorfor hater "autopiloten" forandringer slik at vi hele tiden går i vår egen komfortfelle?
  • Hva gjør at sunn fornuft ofte taper kampen mot autopiloten?
  • Hvorfor den sårbare selvkontrollen må «dyttes» og hjelpes  
  • Hvilke «dyttere» er beviselig mest effektiv for å bli smartere?
  • Hvorfor ros og feiring av fremgang ofte er et tveegget sverd som reduserer motivasjon for læring og prestasjoner? 
  • Hvordan vi kan utvikle «dyttere» som beviselig skaper forandringer  

Boken «Mestringskoden», en bok om prestasjonsforskning, talentutvikling og atferdsøkonomi inngår som en del av kursmateriellet 
Boka Mestringskoden (Hegnar Media/Johansen 2015) solgte allerede etter 4 mnd over 10.000 og trykkes snart i 3. opplag. Den har åpenbart truffet så godt fordi den forklarer et problem de fleste sliter med enten som leder, lærer, foreldre eller som enkeltpersoner

Det er max 15 plasser på workshopen - meld deg på i dag!

 
jon-ivar johansen
Faglig ansvarlig i Marshmallow, og forfatter av boken Mestringskoden

Jon Ivar Johansen

Jon Ivar er anerkjent rådgiver og forfatter av boken Mestringskoden som nå kommer i opplag nr to! Som atferdsøkonom vil han vise hvordan vi kan utnytte innsikt i atferdsøkonomi for å påvirke og skape reelle endringer av adferd i virksomheter.

Tid:

-

Sted / Dato:

Oslo
24.11

Pris:

3 990,- 

Tilbakemeldinger:

Jon Ivar viser på en enkelt og engasjert måte sentral innsikt om forskning på hvorfor mennesker har en naturlige barrierer mot endringer. Hans budskap om hva en «dytter» er og behovet for «dyttere» er en  aha og at de fleste ikke vil gjøre det som er helt åpenbart selv om vi vil og er motiverte for endringer.  

Sverre Helno. CEO i Umeo Restaurant Group
Innsikten jeg har fått lære en blitt enormt viktig for meg i mitt daglige virke som konsulent mot ledere og i lederutvikling. Jon Ivar gjør et krevende fagfelt lett tilgjengelig og er enormt inspirerende og engasjerende. Det er synd jeg ikke fikk lære mer om atferdskonomi da barna var små. Jeg vil på det sterkeste anbefale en dag med Jon Ivar. 

Kristin Aase tidl rådgiver for statsminister Bondevik og i dag partner i Novera 
Jeg fikk inspirasjon til å tenke mer helhetlig på endringsprosesser og ikke minst på lederutvikling. Foredragsholder har høyt turtall og engasjement og masse kompetanse om et særdeles viktig tema for norsk næringsliv. Det snakkes rett fra levra, og det er en fantastisk blanding av akademisk fagterminologi, forskning og erfaring både fra næringslivet, konsulentbransjen og ikke minst idretten. Tusen takk for masse læring og inspirasjon til ettertanke. 

Cecilie Berggren, Personalsjef Logistikk TINE 
Teamet er utrolig interessant for oss som ledere. Jeg har fått ny innsikt for hvorfor en god strategi, entusiastiske ledere og medarbeidere ikke er tilstrekkelig for å lykkes. Jeg ser og aksepterer at vi må utvikle «dyttere» og endre kontekst for å lykkes med å endre adferd. Jon Ivar har meget lang og relevant erfaring innenfor med sin bakgrunn fra toppledelse, toppidrett og som gründer Dette skaper mye større troverdighet enn konsulenter (fra store konsulentselskap) som jeg har jobbet med. Han bruker et enkelt språk, gode eksempler og backer opp med forskning. Han viser sin lidenskap og gir tillitt. Mye pondus! Bravo! 

Heidi Tannum, Head of Implementation Team Norway Nordea 

Relaterte kurs:

shutterstock 244632889-600x400

Kommunikasjonsstrategi

Kurs i kommunikasjon og personlighet
shutterstock 193539209

Presentasjonsteknikk

Lær deg kunsten å presentere ditt budskap, ide eller produkt profesjonelt, effektivt og slagkraftig. Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk
shutterstock 390101425

Ny som leder

Kurs: Ny som leder - Få kunnskap om hvordan du leder og motiverer, samt en innføring i ledelseteori og teknikker.
handshake

Forhandlingsteknikk i salg

Bli tryggere på hva du bør fokusere på i dine kommende forhandlinger.
chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom