Kurs: Bitcoin og Blockchain

Introduksjon til Bitcoin og Blockchain

Hva er Bitcoin og Blockchain?

Hvordan fungerer teknologien og hva er konsekvensene for firmaer og samfunnet som helhet? Hvordan kan man kjøpe kryptovalutaer og hva er ICOs? Hvordan sikre seg mot hacking og svindel?

Kurset begynner med en introduksjon til Bitcoin og blockchain og diskuterer deretter samfunnsmessige konsekvenser av teknologien. Du får en introduksjon til essensielle begreper og ferdigheter som trengs for å beherske feltet.

Introduksjon til Bitcoin
  • Hvordan fungerer Bitcoin/blockchain?
  • Business og samfunnskonsekvenser?
  • Hva er Kryptovaluta?
  • ICOs?
  • Hvordan kjøpe Bitcoin og andre valutaer?
  • Sikkerhet? 
 
Effekten av å delta
Du vil få grunnleggende kunnskap om Bitcoin og Blockchain, innsikt i hvordan teknologien vil utvikle seg og effekten det vil ha på samfunnet, samt evner til å kjøpe ICOs og sikre dine kryptovaluta.


Målgruppe
De som er nysgjerrig på Bitcoin og Blockchain og ønsker å lære om kryptovaluta


Forkunnskaper
IngenVarighet
1/2 dags kurs (kl 12:00 - 15:00)
Annen viktig informasjon
Dette er ikke et PC avhengig kurs men vi anbefaler om å ta med smarttelefon/nettbrett (iOS eller Android)

 
paulthomasclarke bitspace
​Kursleder

Paul Thomas Clarke, utvikler BitSpace

Paul Thomas Clarke har en bachelorgrad i informatikk fra institutt for informatikk ved Universitet i Oslo. Til daglig jobber han som frontend-utvikler på BitGate-plattformen. Paul har også bakgrunn som suksessfull kryptovaluta-trader, og vet hvordan skille klinten fra hveten i et mangfoldig kryptovalutamarked. Paul har vært opptatt av Bitcoin i over 2 år nå, og vil være med på å skape smarte penger og et rettferdig finansielt system.
 
torkel rogstad
​Kursleder

Torkel Rogstad, utvikler BItSpace

Torkel jobber som full stack utvikler i BitSpace, og er lidenskapelig opptatt av Bitcoin og desentraliserte penger. I BitSpace jobber Torkel med å utvikle Norges første bitcoinplattform for kjøp, salg og bruk av BTC rettet mot et allment publikum, BitGate. Han var i ferd med å sluttføre en bachelorgrad i informatikk ved Universitet i Oslo, men la dette på is etter å ha oppdaget Bitcoin. Torkel er en early adopter av eksponentielle blokkjedeteknologier, som for eksempel Lightning-nettverket. 

 

Samarbeidspartner

Bitspace er vår samarbeidspartner på dette kurset.

Tid:

Kl 12:00 - 15:00

Sted / Dato:

Oslo

 
 

Pris:

690,- 
 

Relaterte kurs:

Påmelding:

chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom