Hvem er vi

Hvem er vi

Positiv Opplæring - kurs som tar deg videre!

Kvalitet er avgjørende

En god kursopplevelse starter ofte med en dyktig og inspirerende kursleder. En av våre høyeste prioriteringer er derfor kurslederne, og vi bruker mye ressurser på å hente de beste innenfor de ulike fagområdene. Gjennom grundige kursevalueringer får vi bekreftet at våre kursledere er i en særklasse.

En positiv opplevelse

Vi i Positiv Opplæring er opptatt av å skape en positiv opplevelse rundt læringen. Miljøet rundt arrangementet og den personlige kontakt med hver enkelt kursdeltaker er viktig for at samtlige kursdeltakere skal få fullt utbytte, både faglig og sosialt.

Historie

Positiv Opplæring Norge as er en av Norges ledende leverandører av kurs og konferanser mot næringslivet. Selskapet ble startet i 1994, og regnes som en av landets eldste og mest erfarne kursleverandører.
Positiv Opplæring Norge as er en del av Hegnar Media, og er heleid av Trygve Hegnar gjennom selskapet Periscopus as.

Positiv Opplæring tilbyr et bredt spekter av åpne kurs og konferanser innenfor blant annet: HMS, økonomi, regnskap, ledelse, HR, jus, office, børs, finans, salg, markedsføring, PR og kommunikasjon. Våre arrangementer holdes i alle de store byene, men i all hovedsak i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Bedriftsinterne kurs kan arrangeres der det passer dere best.
 
chat-top
Hei :)
Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 
Prat med meg her
chat-bottom